Een aantrekkelijke korting op al uw winterschilderwerk!
Heeft u als particulier, vereniging of als bedrijf in de wintermaanden behoefte aan schilderwerk denkt u dan ook eens aan de winterschilders van E. de Jong Schilderwerken! Wij staan direct voor u klaar voor het onderhoud aan uw huis of pand.

Van november tot en met maart staan de (winter)schilders van E. de Jong Schilderwerken voor u klaar om al het binnenschilderwerk, behangwerk en de wandafwerking in uw pand onder handen te nemen. Kies eens voor nieuwe en verrassende kleuren. Of behoud juist de sfeer en uitstraling in uw huis. De Winterschilder levert vakwerk, geeft passend advies en biedt u ook nog eens een aantrekkelijke korting! Al het binnenschilderwerk nemen wij voor onze rekening, met als resultaat een heerlijk opgefriste woon- en/of werkomgeving.

Bij E. de Jong Schilderwerken ontvangt u een aantrekkelijke korting op het winterschilderwerk! Voor particulieren hanteren wij een korting van 25,00 per man per dag en voor bedrijven een korting 12,50 per man per dag. Woningen vanaf 2 jaar die hoofdzakelijk particulier bewoond worden zijn nu 6% BTW. Samen met de winterkorting zorgt dit voor een aantrekkelijk factuurbedrag!

Voorwaarden
De korting op het winterschilderwerk wordt verleend voor werkzaamheden verricht in de periode november t/m maart en voor werkzaamheden die minimaal 2 mandagen in beslag nemen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.--------------------------

in samenwerking met:

SMMART multimedia art